Kirjoittaja Aihe: Muovinen kasvihuone / kausihuone  (Luettu 236 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Nasma

  • Siemen
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Muovinen kasvihuone / kausihuone
« : 15.02.17 - klo:22:01 »
Onko muita, joilla on muovinen kasvihuone/kausihuone? Jakakaa ensikertalaiselle kokemuksia, inspiraatiota, neuvoja ja vinkkejä! :)

Asutaan siis vuokralla kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa, omaa muurin ympäröimää pihaa on arviolta 40m2. Kiinteää rakennelmaa ei voi pihalle laittaa eikä kaivaa perustuksia millekään, mutta jonkinlainen kasvihuone oli silti aivan pakko saada viljelylaatikoiden kaveriksi. Mies löysi sitten syksyllä rautakaupan hyllyltä tuollaisen reilu 3m2 säänkestävän muovikasvarin ja toi lahjaksi :) kaarevat metalliputket runkona ja paksu muovi päällä, koottiin syyskuussa ja hyvin näyttää kestäneen ainakin ensimmäisen talven ulkona. Alkuperäiset kiinnitystapit, sellaset telttatapit, irtos kyllä ensimmäisessä myräkässä, mutta vaihdettiin tilalle taivutetut rautatangot. Siellä on ja näköjään myös pysyy!

Nyt lumien sulaessa on kyllä sen verran ankean näköinen laitos, että kuva on aiemmin talvella otettu :D Lattiana mulla on paremman puutteessa paksua mustaa muovimattoa ja sen päällä parvekekäytössä olleet puuritilät. Kasvit ajattelin kasvattaa ruukuissa, säkeissä ja paljuissa. Takaseinällä on yksi tuuletusikkuna, mutta mikään tiivishän tuo nyt ei ole muutenkaan.

Kasvatuskäytössä tuo ei tosiaan vielä ole ehtinyt olla, eli mieluusti kuulisin muidenkin kokemuksia muovihuoneista. Ja kuvia! Valtava lasikasvari on haaveissa kyllä, mutta niin kauan kun sellaiseen ei ole mahdollisuutta, aion tehdä tästä muoviversiostani aivan yhtä ihanan! Olisi kiva nähdä toistenkin luomuksia :)
« Viimeksi muokattu: 15.02.17 - klo:22:03 kirjoittanut Nasma »