Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Anna-Liisa

Sivuja: [1]
1
Marjakasvit / Vs: Mustaviinimarjapuskan leikkaus
« : 12.02.17 - klo:21:25 »
Vanhimpia oksia minäkin olen leikannut pois.

2
Minullakin on nyt tuota Tanjaa ostettuna, mutta kasvatuskokemusta ei vielä ole. Se on siis pitkää mallia, suositeltiin korjattavaksi 30 cm pituisena. Noissa perinteisissä lyhyissä avomaankurkkulajikkeissa osassa on tosi karvas kuori.

3
Kesäkukat / Vs: Koska pitää aloittaa esikasvatus
« : 12.02.17 - klo:21:07 »
Krassit olen laittanut aina suoraan ulos multaan ja hyvin ovat ehtineet. Nopeuttaahan se tietenkin kukintaa jos on tilaa esikasvattaa.

4
Minulla on Zilgaa. Makua en niinkään moiti, mutta siemenet ovat melko isoja ja niitä on runsaasti. Nämä köynnökset ovat olleet ulkona ainakin 10 vuotta ja viime talvi oli ensimmäinen niin kova että luulin jo köynnösten kuolleen, mutta kummastakin lähti tyveltä uusia silmuja kasvuun. Talvisin olen ainoastaan lapioinut lunta niiden suojaksi, viime talven kovilla pakkasilla sitä ei ollut. Mehumaijalla olen keittänyt nämä yleensä mehuksi, ihan hyvää on ollut.

5
Huhtikuuta äänestin. Toivottavasti toteutuu.

6
Tästä lähistöltä juuri viime syksynä purettiin useampi kasvihuone kun lopettivat tuotannon. Minä huokailin niiden kaarien perään, mutta kyllä järki sanoi että liian isoa harrastelijalle. Ja kaaret olivat menossa muille ammattiviljelijöille laajennuksiin.

7
Kasvihuoneet ja varusteet / Vs: Edullinen kasvihuone
« : 12.02.17 - klo:20:53 »
Viime kesänä tilattiin kennolevyt Baumaxista Virosta ja mies nikkaroi rungon olemassa olevista kakkosnelosista. Perustus tehtiin valuharkoilla, 2 päällekkäin niin tuli mukavasti lisää korkeuttakin, harjakorkeus 3 metrin kieppeillä. Onhan se varmaan kätevä kasata valmiista paketista kasvari, mutta me tykättiin tehdä näin.

8
Tomaatit / Vs: Paras tomaattilajike
« : 12.02.17 - klo:20:45 »
Laukausta minäkin aion kokeilla nyt ensi kesänä.

9
Tomaatit / Vs: Tomaatit hyvässä kasvussa
« : 12.02.17 - klo:16:56 »
Kylvöjä en ole vielä tehnyt, muuta kuin kokeeksi yksi lajike suoraan tomaatista multaan, hyvin iti.  Talvetuksessa olevat 4 edelleen hengissä, sekä niistä otetut varkaat ja latvat (9kpl).

10
Tomaatit / Vs: Paras tomaattilajike
« : 12.02.17 - klo:16:53 »
Sun Gold F1 ja Outdoor Girl olivat parhaat viime kesänä. Nyt tuleekin hirmusti uusia lajikkeita tälle kaudelle, että saas nähdä mikä niistä sitten on se paras.

Sivuja: [1]